ONS TEAM


'samen voor resultaat'

ONS TEAM

Willemsen Bouw & Onderhoud B.V. profileert zich als betrouwbare bouwpartner. Vanuit onze vestiging in Rhenen worden onze opdrachtgevers bediend en wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden continu getoetst. Wij realiseren onze projecten voornamelijk met eigen medewerkers, waardoor kwaliteit en planning gewaarborgd worden. Willemsen Bouw & Onderhoud B.V. heeft een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij snel reageren.

BOUWEN DOE JE SAMEN

Wij hebben een positieve groei doorgemaakt in tegenstelling tot de economische conjunctuur, waardoor ook het aantal vaste medewerkers is gestegen. De groei die door ons is gerealiseerd, is voornamelijk tot stand gekomen door onze marktgebieden en aandachtsvelden te vergroten en te verbreden. De sleutel voor ons succes zijn projecten op integraal niveau, zoals ketensamenwerking en werken volgens de Lean filosofie.

Door onze partners vroegtijdig in het proces te betrekken en gebruik te maken van hun specifieke expertise, waarborgen wij de gewenste kwaliteit. Tevens hebben wij een vaste groep onderaannemers en uitzendkrachten die bijspringen op het moment dat wij extra “handen” nodig hebben.

Zo hebben wij een kwalitatief en financieel gezond bedrijf staan.